Huidklachten

Heb jij last van huidklachten? Jeuk of een droge huid door eczeem, wondjes of een geïrriteerde huid? DerMel is dé oplossing.

DerMel brengt de huid tot rust, draag bij aan wondheling en biedt antibacteriële bescherming. De zalf is te gebruiken bij huidklachten zoals:

Wondjes

Een oppervlakkig wondje zoals een schaafwond, bijtwondjes of krabwondjes zijn goed te verzorgen. Zodat je huid zo mooi en snel mogelijk herstelt.

Verder lezen >

Eczeem

Eczeem is niet gevaarlijk maar kan wel heel vervelend zijn. Je kunt er wondjes van krijgen en klachten zoals jeuk en pijn. Met de juiste verzorging kun je dit verminderen.

Verder lezen >

Geïrriteerde huid

Een geïrriteerde huid is gevoelig, vaak rood en schilfert soms. Gelukkig zijn er manieren om irritatie te voorkomen én sneller te laten verdwijnen.

Verder lezen >

Smetplekken

Smetplekken zijn een vorm van eczeem in de lichaamsplooien, en kunnen bij iedereen voorkomen. Er zijn een aantal maatregelen die je kunt nemen om de kans te verkleinen.

Verder lezen >

Luieruitslag

Heeft jouw kindje of een volwassene last van luieruitslag? Gelukkig is dit goed te behandelen, en zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen zodat het niet terug komt.

Verder lezen >

Kloven

Kloven in de huid zien eruit als kleine barsten. Ze komen veel voor op plekken waar je huid snel droog wordt. Bijvoorbeeld je hielen, tussen je tenen of op je knokkels.

Verder lezen >

Droge huid

Heb jij last van een (extreem) droge huid? Lees hoe je die het beste kunt verzorgen. Zodat je huid herstelt. En je het de volgende keer kunt voorkomen.

Verder lezen >

Bestel DerMel online

Dat kan gemakkelijk via onze webshop www.dermatologie-winkel.nl

Bestellen