Ervaringen

DerMel werkt effectief bij de geïrriteerde huid, eczeem, smetplekken en klachten zoals jeuk. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de zalf gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

4/5

29 reviews

GebruikWondjes
5/5

Ik gebruik de zalf ‘s nachts om goed in te laten trekken i.v.m. psoriasis plekken. Ook bij wondjes door krabben o.i.d. Het verzacht meteen en wondjes genezen zeer snel. Het geneest de psoriasis niet maar ondersteunt de huid zeer goed.

A. Feenstra

Droge huidEczeemWondjes
5/5

Een fijne zalf voor eczeem plekjes, kleine wondjes en droge plekjes. Eczeem gaat niet blijvend weg. maar het verzacht wel en de plekjes worden (tijdelijk) minder.

Yvonne

EczeemGebruik
4/5

Ik heb al anderhalf jaar last van eczeem rond mijn ogen. Van de huisarts anderhalf jaar geleden Hydrocortison 1% crème gekregen en vaseline crème om om en om te gebruiken. Dit zo nu en dan gebruikt, maar het ging niet over. Werd 3 maanden geleden erger en erger. Alleen de vaseline crème gebruikt en na zoeken op internet DERMEL gevonden. Gebeld, heel klantvriendelijk, proefzakjes ontvangen. Na 2 weken gebruik (2x per dag een klein laagje rond mijn ogen) heb ik nu resultaat. De huid is nu minder rood, minder schilferig, minder uitgedroogd, minder jeuk. Het is een stuk beter geworden. Ik heb net een tube besteld, want ik ga dit voortaan gebruiken rondom mijn ogen. De eerste weken gebruik voelt het wel even pikkerig aan na insmeren van de zalf. En het is wel vet. Dus voordat ik mijn contactlenzen in doe en wat mascara op doe, dep ik het vette er wat af met een tissue. Verder ben ik erg tevreden over het product. Ik kan het adviseren als natuurlijk middel tegen eczeem rondom de ogen!!! Bedankt!

Anita

Gebruik
5/5

Hele fijne zalf.

M

EczeemGebruik
5/5

Ik gebruik deze zalf nu al meer dan een maand (twee maal per dag) en moet zeggen dat ik er erg tevreden mee ben. De zalf houdt het seborroïsch eczeem prima onder controle. Ik zal deze zalf dan ook aan iedereen met seborroïsch eczeem aanbevelen. De tubes gaan bij tweemaal daags gebruik iets langer dan een maand mee. Binnenkort ga ik kijken of ik het ook onder controle kan houden door één maal per dag de zalf te gebruiken. Een nadeel van de zalf is dat deze er voor zorgt dat de huid er erg vet uit ziet.

Jan

Eczeem
5/5

Ik had last van eczeem rond mijn ogen, na het gebruik van Dermel huidzalf is het helemaal weg! BEDANKT!

Rik

Eczeem
5/5

Super! Eindelijk iets wat eczeem onder controle houdt.

Sandra

Eczeem
5/5

Ik ben heel tevreden over deze zalf. Mijn huid met eczeem is weer goed genezen. Een aanrader!

Nicolette

Droge huidGebruik
4/5

Misschien worden het later nog wel 5 sterren! Heb na een paar dagen gebruik al een veel soepeler gezichtshuid. Mijn handen en nagelriemen beginnen er ook beter uit te zien. Fijn dat de crème nergens naar ruikt.

Willy

EczeemGebruikWondjes
5/5

Vorig jaar schreef ik al een positieve review. Gebruikte het voor eczeem rond mijn ogen. Dat is inmiddels helemaal weg, nooit meer last van gehad. Ik smeer nu dagelijks een heel dun laagje Dermel rond mijn ogen. Verder gebruik ik het als ik bijvoorbeeld een klein wondje heb. Ik merk dat het heel snel verzachting geeft en het wondje heel snel geneest. Super die zalf. Ik kan het iedereen aanbevelen!!!

Anita

Gebruik
4/5

Super fijne, vette zalf die ook echt wat doet voor je huid. Trekt gelukkig ook snel in. Naar deze zalf ben ik lang op zoek geweest! Enige minpuntje vind ik de verpakking. Bij mij laat de witte coating los waardoor er allerlei witte schilfertjes op mijn handen komen als ik de verpakking aanraak, en daardoor belanden ze ook op mijn gezicht. Verder vind ik het een top product, maar ik hoop wel dat er iets aan de verpakking gedaan kan worden.

K.

EczeemGebruik
5/5

Al een aantal maanden last van eczeem rond mijn ogen. Van mijn huisarts hormoonzalf gekregen dit helpt goed maar deze hormoonzalf kun je niet onbeperkt blijven gebruiken. Ik was behoorlijk radeloos en ging op onderzoek uit via internet en kwam DerMel huidzalf tegen. De reviews gelezen en deze waren zeer positief. Na een proefzakje te hebben ontvangen was ik zeer verrast over het resultaat: minder roodheid, schilfers en en geen jeuk meer, wat een verademing. Ik raad dit product aan en wil jullie bedanken voor de proefzakjes. Inmiddels 2 tubes besteld en deze worden snel en netjes bezorgd.

Katinka

Droge huidGebruikJeuk
5/5

Erg goede zalf tegen droge huid. Ik heb vaak een droge, jeukende huid wat soms blaasjes/bultjes geeft in mijn gezicht. Deze zalf werkt bij mij fantastisch. Ja, het is wat vettig/ plakkerig in je gezicht maar als je het een uurtje laat intrekken en dan de restjes weg veegt dan valt het best mee.

Moira

Eczeem

Hele goede zalf voor eczeem handen. Ik merk verbetering, waar veel andere crèmes niet hebben geholpen.

Kate

EczeemGebruik
5/5

Dit is echt fantastisch. Een wonderzalf. Seborroisch eczeem op mijn hals is helemaal verdwenen. Top product. Heel erg bedankt. En ik kan hem lang gebruiken wat met hormoonzalf altijd probleem was. Ik zou iedereen aanraden om dit product uit te proberen.

Martina