Ervaringen

DerMel werkt effectief bij de geïrriteerde huid, eczeem, smetplekken en klachten zoals jeuk. Dat beweren we niet alleen, dat is ook de ervaring van mensen die de zalf gebruiken. Hieronder lees je hun verhalen.

Eczeem
5/5

Vandaag ontvangen en meteen de eczeemplekken in min gezicht en rondom mijn ogen ingesmeerd.. Wat een heerlijke zalf is dit en je merkt gelijk al dat het helpt, in tegenstelling tot de zalfjes die de huisarts voorschrijft. Super, ik raad deze zalf zeker aan als je eczeem hebt.

Ilona

Gebruik
5/5

Heel fijn in het gebruik! Helpt heel goed om de huid gezond te houden op plekken die extra zorg nodig hebben. Ik ben blij dat ik dit product heb ontdekt.

Meta

5/5

Deze zalf gebruik ik al enige tijd met succes. Ik heb soms rode huiduitslag op het borstbeen en binnenkant lies gepaard met jeuk. Weinig middelen helpen en ik wil geen cortisone zoals sommige artsen willen voorschrijven. Een echte oorzaak is moeilijk te achterhalen maar met deze zalf is het op korte termijn verdwenen. Het komt evenwel daarna terug maar pas na langdurige tijd. Weinig verbruik en zeer goed smeerbaar.

Dirk

Eczeem
5/5

Gebruik deze heerlijke zalf al jaren, overal voor.Voor eczeem en smeer iedere avond mijn lippen voor het naar bed gaan in.

Trudy

Eczeem
5/5

Al jaren – bij seizoensperioden – last van seborrhoïsch eczeem rond ogen en op voorhoofd. Via huisarts en dermatoloog verschillende middelen geprobeerd, maar hielp niet. DerMel helpt wel! Is wat vettig en geeft enige glans, maar dat is prima met wattenschijfje na gebruik licht deppen te verhelpen, terwijl de werking adequaat blijft. Dun aanbrengen volstaat,

pve

Droge huidKloven
5/5

Ik heb de zalf gekocht, omdat mijn huid heel erg droog was, geen enkele dagcreme of nachtcreme hielp. Mijn huid leek wel op hele kleine schubjes. Deze zalf heeft goed gewerkt, huid voelt weer normaal aan.
Ook helpt het tegen kloofjes op de handen.

Ingrid

Jeuk
5/5

Heerlijke zalf. Ik gebruik hem voor de nacht en ik heb geen last meer van jeukerige en rode vlekken.
Ik kan het iedereen aanraden. Gebruik het al jaren!

Am

Eczeem
5/5

Goed zalf help tegen eczeem gebruik al jaren, maar wel duurder geworden. maar ik ben dik te vrede

Mala

Eczeem
5/5

Mijn huid kan de zalf die volgens mij alleen hier wordt verkocht goed verdragen en deze zalf helpt de eczeemhuid goed te beschermen. Life saver!

Deborah

Droge huid
5/5

Fijne producten, helpt goed voor mijn extreem droge huid

Sophie

5/5

Zeer tevreden over het product.

Jacques

Eczeem
5/5

Ik heb sebberoisch en dat is eigenlijk ongeneeslijk. Vermijden van zoveel mogelijk suikeropname is de boodschap om de gisten rond uw huid niet te veel aan te wakkeren. Soms lukt dit niet altijd en dan is deze zalf zeer goed te verdragen en gaat de roodheid na een tijdje weg. Makkelijk smeerbaar twee maal daags en in tussentijd reinigen met zeepvrije zeep.

Dirk

5/5

Snelle levering, duidelijke website en Dermel zalf is een top product.

Liana

5/5

Super goed

Ilona

EczeemJeuk
5/5

Dat de jeuk (eczeem) en rode plekken bij mij sterk afnemen

J Raven